• Pinokis.com logo Pinokis.com

• Parašyk atsiliepimą!★
  • Darbo pasiūlymaiTOP
  • Ieškote darbuotojų?
  • Palygink įmones
7 IEVOS NAMAI 7 IEVOS NAMAI

Jei tampi "Ievos vaiku", dirbi dviem būdais - arba įdarbinamas arba pepirkdamas prekes su patentu ir [...]

Anoniminis autorius
Pardavėja - Konsultantė

Dardavys/savininkas iš pradžių labai gražiai prikalba, kad daug uždirbsi, gausi priedų ir pan, kai t [...]

Anoniminis autorius
Anonimas

Galbūt darbas būtų visai tinkamas tiems, kurie dar neturi 18. Pradžioje viskas atrodo idealu ir nors [...]

Anoniminis autorius
Konsultantas-Pardavėjas

Kaip ir minėjo, darbas geriausiai tinka nebent nepilnamečiams. Darbo pliusai: dažnai keičiasi darbo [...]

Anoniminis autorius
Pardavejas-Konsultantas

Darbe yra ir pliusų ir minusų: -dažnai viskas kinta +dažnai viskas kinta - nėra rutinos -nėra did [...]

Anoniminis autorius
Pardavėjas - Konsultantas

Tikėti savimi ir savo galimybėmis. Siekti užsibrėžto tikslo, keliauti ir augti, dirbti ir tobulėti.V [...]

Anoniminis autorius
Dizainere

Konsultavimas ir pardavimas kitu kampu. Puiki skatinimo sistema tiems kurie Nori uzsidirbti. Vadovas

Anoniminis autorius
Pardavėjas Konsultantas

Jei moki pardavinėti vasara gali neblogai užsidirbti. ALinantis darbas 12h per dieną pagal individuo [...]

Anoniminis autorius
Pardavėja

Pradėsiu nuo to, kad atlyginimas tiesiogiai priklauso nuo tiek, kiek parduodi (pastovaus atlyginimo [...]

Anoniminis autorius
Pardavėja - Konsultantė

Jeigu megstate bendravima, turite daug jegu ir energijos sis darbas kaip tik jums, Daug reikia bendr

Anoniminis autorius
Pardavejas

Jau dirbu daugiau nei 11 metų, pagal verslo liudijimą, esu su negalia, ir jau esu pensijinio amžiaus [...]

Anoniminis autorius
Pardavejas

Dirbu ir gerai gyvenu! Nes aš užsidirbu daugiau, nei mano tėvai, o man tik 17 metų. Dirbu pardavėju [...]

Anoniminis autorius
Pardavėja Konsultantė

Visų pirma pradėsiu nuo to, kad atėjus į darbo pokalbį darbas yra pateikiamas taip, jog atrodo, kad [...]

Anoniminis autorius
Pardavėja - Konsultantė

Vadovai darbus organizuoja neprofesionaliai, planai nuolat keičiami, nėra pastovumo, paskutinę minut [...]

Anoniminis autorius
Darbuotojas

Žada aukso kalnus, o tie kalnai pasiekiami tik žiemos sezono metu, nėra jokio konkretumo, pastovumo, [...]

Anoniminis autorius
Pardavėja Konsultantė

Reziumuojant - puikus darbas, jeigu norite dirbti ir užsidirbti. Jeigu planuojate ateiti ir visą die [...]

Anoniminis autorius
Pardavėja-Konsultantė

Dirbu firmoje jau trys metai. Jaučiuosi didelės šeimos dalimi. Vadovai kaip tėvai. Pataria, išklauso [...]

Anoniminis autorius
Pardavėja - Konsultantė

Ieškojau darbo, radau 7ievos namai. Prekes - superines! Vadovai atidus, stengiasi padeti, apmokinti, [...]

Anoniminis autorius
Pardavėjas

Darbas vyksta ant kojų prie stendo kur dirbi 11h per dieną. Atlyginimas minimumas + bonusai, bet tie [...]

Anoniminis autorius
Pardavėjas

Darbuojuosi su jais jau keletą metų. Pradėjau dirbti vieną vasarą Palangoje, Basanavičiaus g. Kadang [...]

Anoniminis autorius
Pardavėja Konsultantė
7 IEVOS NANAI 7 IEVOS NANAI

Ispradziu labai graziai kalba,zada aukso kalnus,o pradejus dirbti islenda yla is maiso,vargani hrasi

Anoniminis autorius
Pardavejas Konsultantas