Jei tampi "Ievos vaiku", dirbi dviem būdais - arba įdarbinamas arba pepirkdamas prekes su patentu ir [...]
Dardavys/savininkas iš pradžių labai gražiai prikalba, kad daug uždirbsi, gausi priedų ir pan, kai t [...]
Galbūt darbas būtų visai tinkamas tiems, kurie dar neturi 18. Pradžioje viskas atrodo idealu ir nors [...]
Kaip ir minėjo, darbas geriausiai tinka nebent nepilnamečiams. Darbo pliusai: dažnai keičiasi darbo [...]
Darbe yra ir pliusų ir minusų: -dažnai viskas kinta +dažnai viskas kinta - nėra rutinos -nėra did [...]
Tikėti savimi ir savo galimybėmis. Siekti užsibrėžto tikslo, keliauti ir augti, dirbti ir tobulėti.V [...]
Konsultavimas ir pardavimas kitu kampu. Puiki skatinimo sistema tiems kurie Nori uzsidirbti. Vadovas
Jei moki pardavinėti vasara gali neblogai užsidirbti. ALinantis darbas 12h per dieną pagal individuo [...]
Pradėsiu nuo to, kad atlyginimas tiesiogiai priklauso nuo tiek, kiek parduodi (pastovaus atlyginimo [...]
Jeigu megstate bendravima, turite daug jegu ir energijos sis darbas kaip tik jums, Daug reikia bendr
Jau dirbu daugiau nei 11 metų, pagal verslo liudijimą, esu su negalia, ir jau esu pensijinio amžiaus [...]
Dirbu ir gerai gyvenu! Nes aš užsidirbu daugiau, nei mano tėvai, o man tik 17 metų. Dirbu pardavėju [...]
Visų pirma pradėsiu nuo to, kad atėjus į darbo pokalbį darbas yra pateikiamas taip, jog atrodo, kad [...]
Vadovai darbus organizuoja neprofesionaliai, planai nuolat keičiami, nėra pastovumo, paskutinę minut [...]
Žada aukso kalnus, o tie kalnai pasiekiami tik žiemos sezono metu, nėra jokio konkretumo, pastovumo, [...]
Reziumuojant - puikus darbas, jeigu norite dirbti ir užsidirbti. Jeigu planuojate ateiti ir visą die [...]
Dirbu firmoje jau trys metai. Jaučiuosi didelės šeimos dalimi. Vadovai kaip tėvai. Pataria, išklauso [...]
Ieškojau darbo, radau 7ievos namai. Prekes - superines! Vadovai atidus, stengiasi padeti, apmokinti, [...]
Darbas vyksta ant kojų prie stendo kur dirbi 11h per dieną. Atlyginimas minimumas + bonusai, bet tie [...]
Darbuojuosi su jais jau keletą metų. Pradėjau dirbti vieną vasarą Palangoje, Basanavičiaus g. Kadang [...]
Ispradziu labai graziai kalba,zada aukso kalnus,o pradejus dirbti islenda yla is maiso,vargani hrasi