Karjera:
Pati blogiausia vieta darbui Vilniuje. niekam nesiulau. sugadinsite visus nervus, zveikata ir asmenini gyvenima(nes apie ji reikes pamirsti)
tokios toksiškos valdzios nesu macius gyvenime. gyvantynu gyvatynas(vadovybe) o stuff’o kolektyvas geras. per du su virsum menesius darbo pasikeite [...]
2017 lapkritis
Karjera: Darbas įdomus ir daug ko išmokantis: tiek pažinimo su vynais, tiek bendravimo kultūros bei stalo etiketo. Pamainos yra lengvai derinamos su studijomis, valdžia visada stengiasi padėti. Vyksta nuolatiniai mokymai, gerinantys tavo, kaip padavėjo bei kaip žmogaus patirtį bei žinias. Atlyginimas minimalus, kylantis priklausoma [...]
2017 rugsėjis
Karjera:
Dirbau La Boheme apie puse metų ir dedu pliusą už apmokymus. Vien už tai kaip išmokė kaip teisingai prieiti prie kliento,kokius indus/taures/įrankius patiekti prie kurio patiekalo, kaip pristatyti vynus, kaip atidaryti butelį keliais judesiukais, kaip išppilstyti be jokio lašelio. La boheme išmoko aptarnavimo meno taip, jog kai kurie darbuotojai toliau keliauja dirbti į brangius viešbučius, nes etikas šioje vietoje yra pirmiau visko. Negalima skubėti net kai yra zavalas, negalima nešti daugiau nei vienos lėkštės vienoje rankoje, o kai atkeliauja klientas jam pirmiausia visada uždegama žvakė.
Tie apmokymai ir visas maisto/vynų/aptarnavimo žinynas yra [...]
2016 balandis
Karjera: Dirbti bohemoje ryte (10-17)- malonu aplankyti senamiesti dar saulei nepasiekus zenito, taciau sioje pamainoje linksmybiu mazai, dazniausiai dirba du padavejai ir administratore(-ius), uz baro sukames patys, o jau nuo 17h baro vadeles perleidziame tikrajam jo savininkui- barmenui. Pirmoje dienos puseje gali maloniai uzsihipnotizuoti lankstydamas serveteles ar kruopsciai blizgindamas taures, nes dienos pietu valgytoju apsilanko, daugiau maziau trisdesimt, bet kartais ir jie gali sukelti lengva "zavaliuka", taciau arbatpinigiu gaili, kazin kodel, gal is skubejimo ;) Antroji dienos puse ganetinai smagesne, o smagesne, nes atsiranda daugiau kolegu ir zinoma sveciu, kurie ne taip skuba. Nemeluosiu, nera lengva, bet juk lengva- nuobodu, o bohemoj vakarais tikrai nenuobodu. Sveciai, kurie ateina pasimegauti geru maistu ir is koto vercianciu vyno pasirinkimu, yra malonus, daznai gali sutikti idomu pasnekova, bet buna ir visko, ir pik [...]
2014 spalis
Karjera: Nu vat o dabar apie darbą. Dirbt reikia daug ir niekas už viršvalandžius nemoka, gauni tą patį nenuostabų 5,5lt valandinį. Pamainos: 1) 10 iki 17 2) 17 iki 24 (ketvirtadieniais iki 02:00, penktadieniais ir šeštadieniais iki 03:00) ir mieliausia pamaina 3) 10 iki galo (vadinasi dirbi arba 14 arba 16 arba 17 valandų). Tai žodžiu vienintelis dalykas, kuris yra geras šitam darbe yra kolektyvas, nes kai stogas pradeda čiuožti nueini pažvengt, pasibėdavot, padurniuot ir vėl eini į salę. Kojų jau nebeskau [...]
Valdymas: Valdžia normaliai. Administratorės fainos ir galima viską susiderinti laisvai. Direktorė ir dire [...]
Pinigai: Atlyginimas kaip ir visur - minimumas. 5,5lt už valandą, kiek pradirbi tiek ir bus, nieko čia neprigalvosi. Niekad nenusuka valandų, dažnai administratorės prirašo po kokią valandikę tavo naudai. Mokami avansai. Viskas s [...]
2014 spalis
Karjera: Naujokai apmokomi greituoju būdu. Apmokymai vyksta keletą kartų į metus . Asmeniniam gyvenimui darbas nemaišo , nes grafiko pasirinkimas labai laisvas ir la [...]
Valdymas: Na vadovybė liberali , bet dažnai nerandanti kalbos su savo darbuotojais , todėl kyla "konfliktėliai" , [...]
Pinigai: Gaunama alga nevėluoja , nėra didelė palyginus su kitais restoranais , bet aptarnaujant banketą su išankstiniu užsakymu yra mokamas didesnis nei įprastas valandinis mokestis , kuris gali kilti su laiku rodant gerus rezultatus darbe. Na ir [...]
Veiklos kodas: 561000
Veiklos rūšis: Restoranų ir pagaminto valgio teikimo veikla